Voiton jälkeen Lauri kisaa muiden voittajien kanssa Best Worldwide Act –kategoriassa
MTV Europe Music Awardsit järjestetään 6.11 Belfastissa ja ennakkoon on saanut äänestää omaa ehdokasta Best Finnish Act –kategoriassa. Äänestys on loppunut ja voiton kyseisessä kategoriassa vei Lauri ja nyt hän kilpailee muiden Euroopan voittajien kanssa Best Worldwide Act –kategoriassa. Myös tämän kategorian voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella. http://fi.mtvema.com/vote
Lauri julkaisee New World – levystä uuden painoksen
Laurin maaliskuussa julkaistu New World –debyyttialbumi nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu ”Heavy” oli Suomen toiseksi soitetuin radiokappale ja toinen single ”In the City” nousi Airplayn-listan sijalle kuusi. Lauri on käynyt promoassa debyyttalbumiaan myös mm. Saksassa, Sveitsissä ja Puolassa, jossa viimeiseksi mainitussa maassa hän esiintyi 60 000 ihmiselle. Heavy-kappale nousi myös Puolan toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi.
Emma-gaalassa, Elämä Lapselle –konsertissa ja Idolsissa esiintynyt Lauri julkaisee New World –albumista 30.11 tuplaversion, joka pitää sisällään New World –albumin lisäksi kahdeksan kappaleen remix-levyn. Remix-kappaleista on vastannut mm. Allen Morgan, joka on tehnyt töitä Nine Inch Nailsin, Christina Aguileran, U2:n, Faith Hillin, Limp Bizkitin ja R.Kellyn kanssa. Myös suomalaiset dj:t Alex Kunnari ja DJ Orkidea ovat tehneet remixejä albumille.
New World -special edition ensimmäinen singleolohkaisu on Allen Morganin remixaama What Are You Waiting For –biisi.
Kuuntele uusi What Are You Waiting For – single (Allen Morgan –remix)