Kun tuomari tällä viikolla lukee tuomionsa Michael Jacksonin lääkärin oikeusjutussa, voi tuomioksi tulla mitä tahansa ehdonalaisesta jopa 4 vuoteen vankilassa, korvausvaatimusten kera.
Korvausten määrä on nyt laskettu. Syyttäjät haluavat lääkäri Conrad Murrayn maksavan 100 miljoonaa dollaria Jacksonin lapsille. Summa perustuu arviolaskelmaan tuotoista, jotka olisivat tulleet peruuntuneesta Jacksonin O2-kiertueesta. Lisäksi esille on nostettu maksettavaksi 2 miljoonan dollarin hautauskulut, 10 prosentin vuotuisella korolla.
Murray tuskin koskaan pystyisi maksamaan korvaussummia, mutta se saattaisi estää häntä hyötymästä mahdollisesti tulevista kirjoista, haastattelusta ja elokuvista.
Puolustus linjasi Murrayn taloudellista historiaa muun muassa seuraavasti: ”Hän kasvoi kodissa, jossa ei ollut sähköä tai viemäröintiä, ja hän käveli kouluun paljain jaloin pari ensimmäistä kouluvuottaan. Murray maksoi oman tiensä lääketieteellisen koulun läpi ilman stipendejä tai perheen varoja.”
Syyttäjien tällä viikolla asettama vaatimus oli maksimirangaistus: 4 vuotta vankeutta, korvauksineen. He sanovat, että Murraylta puuttuu katumus totaalisesti.