KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, KILPAILUN VOITTAJA ON JANIKA L., Helsinki

Metropoli ja hammaslääkäriasema Studio Dent järjestivät Metropolin lukijoille arvonnan, jonka voittaja saa ilmaisen 550 euron arvoisen hampaiden valkaisun.
Kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt sai osallistua arvontaan. Voittaja vastaa itse matkakuluistaan Hyvinkäälle.
Studio Dent käyttää Britesmile-nimistä hampaiden valkaisumenetelmää, joka perustuu valkaisuaineen ja patentoidun valolähteen yhteisvaikutukseen. Menetelmä on tullut suomeen 8 vuotta sitten, mutta maailmalla sillä on tehty turvallisesti valkaisuja jo yli 20 vuotta. Studio Dentillä on käytössä yksi kolmesta Suomessa olevasta laitteesta – laitteita ei ole myynissä vaan kaikilla sitä käyttävillä on lisenssisopimus ja valmistajan antama koulutus valkaisutoimenpiteen suorittamiseen.
Vastaanotolla tehtävän valkaisun kokonaiskesto valmisteluineen on 1,5 tuntia. Itse valkaisuaika on noin tunnin. Tällöin saavutetaan vaaleusaste ( 8-12 värisävyä vaaleampi), joka on vielä luonnollinen. Esimerkkinä voi todeta, että lopputulosta vaaleampaa värimallia ei hammasvärikartoissa juurikaan ole. Teholtaan vastaavaa menetelmää ei markkinoilla ole.
Vastaanotolla tehtävä Britesmile-valkaisu on hammaskudokselle turvallinen. Puolueettomissa yliopistotutkimuksissa hampaalle ei ole todettu syntyvän Britesmile valkaisussa kiille- tai muita vaurioita. Britesmile-valkaisun turvallisuus perustuu valon ja valkaisuaineen yhteisvaikutukseen. Erikoisvalon vuoksi voidaan käyttää miedompia valkaisuaineita. Esim. markkinoilla olevien kotivalkaisuaineiden vetyperoksidipitoisuus on yli puolet suurempi Britesmile-tuotteisiin verrattuna. Siitä huolimatta hoitotulos on moninkertaisesti vahvempi kuin kotivalkaisussa.
Tunnin käsittelyn arvo on 550 euroa. Hoitotulos säilyy elintavoista riippuen noin 3 vuotta, jonka jälkeen voi tarvittaessa ottaa 20 minuutin tehostekäsittelyn.
Hoitotuloksen säilymisen varmistamiseksi tärkeintä on hyvä kotihoito. Britesmile-tuoteperheeseen kuuluu mm. kotihoitotuotteita, joilla valkaisutulosta voi ylläpitää. Esim. kotikäyttöön tarkoitettu valkaisuaine vaaleuden ylläpitämiseksi maksaa noin 30 euroa kappale, ja sitä voi käyttää esim puolivuosittain. 3 valkaisuaineen paketti riittää normaalikäytössä yli vuoden.
Ennen valkaisuun tuloa voidaan tarvittaessa varata konsultointiaika, jossa selvitetään alkutilanne. Esimerkiksi hammaskivi on syytä poistaa ennen valkaisua, jotta lopputulos on paras mahdollinen.
Tutustu tarkemmin esteettiseen hammashoitoon osoitteessa www.studiodent.fi