Kasvava kiinnostus Citroënia ja sen uutuusmalleja kohtaan näkyy selvästi sosiaalisessa mediassa. Citroënilla on yhteensä jo yli miljoona Facebook-ystävää, jotka saavat palvelun kautta välittömästi tuoreimmat Citroën-uutiset ja –tuotetiedot joko merkin kansainvälisen facebook-sivuston tai eri maahantuojien omien facebook-tilien välityksellä.
Citroën on omaksunut nopeasti varsinkin nuorison suosimat uusimmat viestinnän muodot ja ottanut haltuun sosiaalisen median kentän. Yhtiön tavoitteena on luoda suora, epämuodollinen ja interaktiivinen keskusteluyhteys kaikkiin, jotka ovat kiinnostuneet Citroënista merkkinä ja tuotteistamme. Citroën haluaa toimia sosiaalisessa mediassa yhtä yllätyksellisesti ja luovasti kuin aikaisemminkin historiansa aikana. Jatkuva pyrkimys kohti uutta ja tuoretta on näkynyt aina myös Citroënin luomissa innovatiivisissa automalleissa.
Kun uusi Citroën DS5 paljastettiin Shanghain autonäyttelyssä 18.4., Citroënin Facebook-ystävät saattoivat seurata tilaisuutta suorana videolinkin välityksellä osoitteessa www.facebook.com/Citroen. Yhtiön virallisten Internet-sivujen (www.citroen.com) osana toimii nyt myös Citroën Social Feeds –uutishuone, jonka kautta tuoreimmat uutiset merkistä ovat saatavana välittömästi paitsi Facebookin kautta, myös Twitter-, YouTube – ja FlickR-syötteinä.
Citroënin yhteys sosiaaliseen mediaan näkyy myös C_42:ssa, yhtiön kansainvälisessä näyttelytilassa Pariisin kuuluisalla Champs-Elysées-kadulla. Näyttelytila C _42 on ainutlaatuinen paikka ja tilaisuus tutustua Citroënin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen kolmen kuukauden välein vaihtuvien teemanäyttelyiden sekä Citroën-autojen ja –teknologian avulla. Vuorovaikutteisessa tilassa on tarjolla myös kaikki Citroëniin liittyvä sisältö Facebookista, Twitteristä, YouTubesta sekä Dailymotion- ja FlickR-palveluista ympäri maailmaa. Merkin tunnuslause – Créative Technologie – nousee tällä tavalla myös uudelle, digitaaliselle tasolle.
Viime vuonna C_42:ssa vieraili yli 1,5 miljoonaa kävijää.