Tänään tiistaina 18. huhtikuuta on uutisoitu laajasti ex-malli ja yrittäjä Saimi Hoyerin omistaman Hotelli Punkaharjun konkurssista. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Konkurssihakemus on jätetty Etelä-Savon käräjäoikeuteen maanantaina 17. huhtikuuta. Hakemuksen on jättänyt Punkaharjun Luontomatkailu Oy -yrityksen hallituksen puheenjohtaja Mari Kettunen-Väyrynen. Kyseinen yritys toimii Hotelli Punkaharjun taustalla.

Nyt Saimi Hoyer kommentoi karua tilannetta Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa.

– Eilen oli yksi elämäni mustimmista päivistä, Hoyer toteaa IS:lle.

– Olen antanut tälle paikalle kaikkeni. En nukkunut viime yönä enkä toissa yönä, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelussa Hoyer myöntää kuluneiden vuosien olleen hänelle raskasta aikaa. Hotelli Punkaharjun toiminta on ollut tappiollista alusta saakka, mutta viimeaikaiset kustannusten nousut, kuten sähkön hinnan kallistuminen ovat olleet bisnekselle Hoyerin sanoin ”viimeinen isku”.

Hoyer sanoo toivoneensa loppuun asti, että vastaan olisi tullut sijoittaja, joka olisi voinut auttaa haasteiden keskellä. Näin ei koskaan tapahtunut.

– Joudun maksamaan pankille takaukset 100 000 euroa tästä. Voin sanoa, että vapaaehtoisesti tein töitä Etelä-Savolle kymmenen vuotta, mutta tein sen mielelläni, yrittäjä summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

IL: Saimi Hoyerin pyörittämää Hotelli Punkaharjua haetaan konkurssiin – toiminta tappiollista alusta asti

Seiska: Saimi Hoyerin hotellibisnestä uhkaa konkurssi – yhtiöllä miljoonatappiot!