Tikkurilan Teatteri saa toukokuussa paljon odotettuja vieraita, kun Ilo irti! -klubin lavalle nousevat tämän hetken mielenkiintoisimmat stand up -koomikot. Lavalle asteleva Paukutusjengi tekee repertuaariltaan astetta vakavampaa ja rehellisempää huumoria, jonka loppuunmyydyt esitykset ovat saaneet ylistystuomioita valtakunnallista lehdistöä myöten.
Teemu Vesterinen: Vuonna 2011 Vesterinen kyllästyi, lopetti stand upin ja siirtyi radioon. Vuoden päästä hän lopetti radiossa ja alkoi työstää juttuja Paukutusjengiä varten. Lokakuussa 2012 Etelä-Saimaa -lehti kirjoitti näin: “Hän on Suomen stand upin ykkönen, vuoden tauon jälkeenkin.” Vuonna 2014 hänen tinkimätön ja omakohtainen komiikkansa kertoo esimerkiksi siitä, miksei Vesteristä enää vituta.
Jukka Lindström: Lindström tekee laserintarkkaa satiiria siitä, mihin ihmiskunta on älypuhelimen näytön hehkussa menossa. Tikun nokkaan nostetaan mm. globalisaatio, internet ja yltiöisänmaallisuus.
Radiotoimittajanakin toimivan Jukan intensiivinen ja keskustelunomainen esiintyminen tekee vaikutuksen.
Aatu Raitala: Raitalaa on kiertänyt stand up lavoilla puolitoista vuotta. Suomen lisäksi hän on keikkailut myös Tallinnassa ja Berliinissä.
– Oon Lappeenrannassa syntyny ja kasvanu stadin kundi hesasta. Koti-isä. Miul o kokemusta, näkemystä ja olemusta, kertoo Aatu.
Virhemarginaalin radiolähetyksessä Raitala tituleerattiin Suomen hauskimmaksi nousevaksi Stand-Up-koomikoksi.
Mukana myös Hirnu! stand up -kilpailun voittaja Fathi Ahmed ja Naurun Tasapaino -tv-kilpailusta tuttu Joonas Korhonen.
”Etsitkö kiinnostavaa stand up -komiikkaa, joka poraa syvemmälle?
Haluatko nähdä erilaisia, rohkeita ja aitoja koomikoita? Loistavaa, sillä Paukutusjengi jatkaa siitä mihin syksyn 2013 loppuunmyydyt ja kehutut keikat jäivät. Nämä lavakoomikot haluavat olla rehellisiä ja ottaa kantaa, kumpuaa se vitutus tai ilo sitten Kiinan ihmisoikeuskiemuroista, huumeista tai repullisesta henkilökohtaisia traumoja.” www.paukutusjengi.com
Klubi-ilta järjestetään osana Vantaan kaupunkijuhlaa.
la 17.5. klo 20.00 | Ovet ja baari auki klo 19
Kesto: noin 2 tuntia väliaikoineen
Ikäraja: K-18
Ennakkoliput: 10 €
Ennakkomyynti ja varaukset: www.netticket.fi tai p. 0600 399 499 (1 €/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 15-21 NetTicketin kautta ostettuihin lippuihin lisätään palvelumaksut 1,00 €-2,50 €/lippu.
Liput ovelta: 12 €
Tikkurilan Teatterin lippuvaraus- ja infopuhelin: 044-0130036 ma-ke
klo 12-15 ja 2h ennen esityksen alkua tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi
Paikka: Vernissan alasali, Tikkurilatie 36, 01300 Vantaa www.tikkurilanteatteri.fi