On selvää, että ne vihkisormukset, jotka nähdään suosittujen henkilöiden sormessa, tulevat olemaan paljon kuvattuja sormuksia. Joku voi jopa haluta valita vihkivaloihin samankaltaisen sormuksen, jonka on nähnyt esimerkiksi oman suosikkinsa vihkisormuksena. Siksi myös tämän hetken suosituimpien vihkisormusmallien listalla nähdään vaikutteita julkisuudessa nähdyistä sormuksista. Mutta millaisia ovat julkisuuden henkilöiden suosimat vihkisormukset?

Blake Lively valitsi vihkisormuksen, josta tuli vasta myöhemmin suosittu malli julkkisten keskuudessa

Julkkikset luovat trendejä, joten Meghan Marklen sekä kihla- että vihkisormusvalinnat ovat vaikuttaneet myös joidenkin suomalaismorsianten sormusvalintoihin. Kumpikin sormuksista oli keltakultaa, jollaisia suomalaismorsiamet voivat hankkia Laatukorun vihkisormusvalikoimasta.

Timantit ovat olleet aina naisten suosiossa, mutta suosituimpien vihkisormusten joukossa on alettu nähdä myös värikkäitä jalokiviä. Jos haluaa sormuksensa erottuvan muiden vihkisormusten joukosta, voi sormukseen valita väriä esimerkiksi safiirin, smaragdin tai topaasin avulla. Victoria Beckhamin 15 kihlasormuksen kokoelmasta löytyy useampi värikäs jalokivi.

Artikkeli jatkuu Instagram-upotuksen jälkeen.

Suomalaiset morsiamet valitsevat nykyään myös todella näyttäviä sormuksia. Yksi näyttävä malli on Halo-sormus, jossa pienet timantit ovat ison timantin ympärillä. Sellainen vihkisormus on myös Ruotsin prinsessa Sofialla, jollainen nähdään tässä alla olevassa upotuksessa.

Artikkeli jatkuu Instagram-upotuksen jälkeen.

Yksi viimeisimmistä vihkisormusmallien trendeistä on sormuskivi, jossa on soikea leikkaus. Näyttelijä Blake Lively oli yksi ensimmäisistä julkkismorsiamista, joka valitsi vuonna 2012 vihkisormukseensa ovaalin mallisen timantin. Sen jälkeen sellainen on nähty myös muun muassa Kim Kardashianin, Kourtney Kardashianin ja Hailey Bieberin vasemmassa nimettömässä.

Näissä alla olevissa upotuksissa nähdään Hailey Bieberin ja Kourtney Kardashianin soikean leikkauksen vihkisormukset.

Artikkeli jatkuu Instagram-upotusten jälkeen.

Pyöreä leikkaus ei tule koskaan menemään pois muodista ja moni suomalainen morsian ja varmasti myös julkisuudesta tutut morsiamet valitsevat edelleen vihkisormuksekseen sellaisen. Samat klassiset mallit ovat olleet suosittujen vihkisormusten listalla jo 1800-luvulta lähtien.

Kun etsii itselle täydellistä vihkisormusta, voi valinnan tehdä monen värin, koon, kivimallin ja hintavaihtoehdon väliltä.

Lähteet: MTV Uutiset, Love Locker, Abelstedt, The Knot ja Her