Emma Watson, Harry Potterin ystävänä Hermione Grangerina esiintynyt näyttelijätär, on kasvanut kauniiksi nuoreksi naiseksi. Hän on seurustellut Johnny Simmons nimisen näyttelijän kanssa kesäkuusta asti. Pari tapasi toisensa elokuvan The Perks Of Being A Wallflower kuvauksissa. Nyt huhutaan, että romanssi olisi ohi.
Emma muutti kesän jälkeen takaisin Britteihin jatkamaan opintojaan Oxfordin yliopistossa. Hänen kerrotaan pyytäneen Los Angelesista kotoisin olevaa Johnnya mukaansa. Vielä syyskuussa pari nähtiin istuskelevan sylikkäin New Yorkilaisessa kahvilassa, mutta sen jälkeen on tapahtunut jotain ikävää.
Ystävien kertoman mukaan Simmons on ollut Emmaa kohtaan etäinen, eikä ole halunnut tavata tätä opintojen alettua. Huhutaan, että Johnnya häiritsee Watsonin kuuluisuus. Parin tulevaisuus riippuu nyt mitä ilmeisimmin Johnnysta. Emman sanotaan olevan huolissaan tilanteesta ja tämä onkin kuvaillut suhdetta ”vaikeasti selitettäväksi”. Kahdella nuorella on edessään yhteinen elokuvan promokiertue, eikä siitä tule helppo, jos he eivät saa välejään selvitetyksi.